Barion Pixel
Close
Hívjon minket: +36 70 363 18 15

Mobil Ózonos Fertőtlenítés

Az ózonos fertőtlenítés a vírusok, gombák és baktériumok elpusztításában a leghatékonyabb és legmegbízhatóbb. Az ózongáznak a fertőtlenítő hatása a levegőben és felületeken egyaránt hatékony. A kezelés során vegyszeres fertőtlenítőszerekre nincs szükség, így sokkal környezet barátabb és hatékonyabb választás.

Tevékenységeink:
Autó fertőtlenítés (30perc)
Klima fertőtlenítés (Ház és Autó) (30perc)
Lakókocsi fertőtlenítés (60perc)
Hajó fertőtlenítés (60perc)
Mobilház fertőtlenítés (Mérettől függően)
Házak fertőtlenítése (Mérettől függően)
Szobák fertőtlenítése (Mérettől függően)
Állattartó helyek fertőtlenítse (Mérettől függően)
Éttermek, Bárok, Rendezvény helyszínek fertőtlenítése (Egyedi árajánlat alapján)
Egyéb helyek, ahol fontos a higiénikus környezet

Készülékeink amikkel fertőtlenítünk nagy teljesítményűek 35g/óra ózon kibocsájtással, így gyorsan és hatékonyan történik a fertőtlenítés. Egyszerre több géppel dolgozunk ezzel lerövidítve a várakozási időt.

Nagyobb munka esetén kérje egyedi árajánlatunkat.

Munkadíjjak:
Óradíj: 12.000 Ft
Kiszállás: 200 Ft/km

Elérhetőségek:
Kesik Péter / 06 70 630 83 13
info@canisgrex.hu

Bővebb leírás az Ózonos fertőtlenítésről

Figyelem a kezelt területen ember, állat és növény nem tartózkodhat, mert az ózon mérgezést és halált okozhat! Használat után a zárt kezelt területet legalább 30 percig szellőztetni kell!

Ózontechnológiával a kórokozók ellen: 99,9%-os hatékonyság!

Az ózonkezelés ma már igen elterjedt, széles körben alkalmazott légtisztító, fertőtlenítő eljárás. Lakásokban, gépjárművekben, éttermi konyhákban, öltözőkben és edzőtermekben, élelmiszerek tárolására használt helységekben és minden olyan helyen használható, ahol szükséges a kórokozó mentes környezet, a jó és tiszta levegő.
Az ózongáz az egyik legerősebb fertőtlenítéshez használt hatóanyag, ami 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. A kellemetlen szagokat semlegesíti és megszünteti, legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag. Nincs olyan kórokozó mely ellen tud állni az ózon fertőtlenítő erejének, így a levegőben, felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penész és gombák elleni harcban is hatékony segítséget jelenthet. Az ózongázzal történő kezelés során semmilyen vegyszerre nincs szükség, így a tisztítási folyamat környezetbarát.

Az ózongáz (O3) három oxigén atomot tartalmaz, míg a belélegzett levegő kettőt. Amikor a rendkívül reaktív ózon molekulák baktériumokkal, vírusokkal és egyéb szagokat okozó részecskékkel érintkeznek, bekövetkezik az oxidáció, amely során ezek a káros részecskék teljesen elpusztulnak, míg az ózon molekula oxigénné (O2) alakul át a kémiai folyamat végén. Tehát a kezelés után nem marad más, mint friss O2 dús levegő.
Fontos megemlíteni, hogy az ózongáz mérgező, nagy mennyiségű, hosszú távú belégzése irritáló és káros lehet, ezért a kezelés alatt ne tartózkodjon senki és semmilyen élőlény a kezelt területen. Éppen az erős oxidáló képessége miatt az ózon igen rövid életű. Mivel az ózon molekulák a levegőben mindig találnak maguknak megkötni való port, szennyeződést, kórokozót, így körülbelül 30-45 perc elteltével nagy részük visszaalakul oxigénné, ezért a kezelés utáni 30-45 perccel már biztonságosan elfoglalható a kezelt terület.

 

AUTÓ, LAKÓKOCSI, HAJÓ, MOBILHÁZ FERTŐTLENÍTÉS ÓZONNAL

Az ózongenerátor bármilyen adalékanyag és tisztítószer nélkül, ózongáz termelésével, a műszerfal és egyéb berendezés megbontása nélkül tudja fertőtleníteni és szagtalanítani az autók, teherautók klímarendszerét, utasterét és rakterét. Mobilházak, hajók, lakókocsik ideális fertőtlenítő megoldása, a nehezen hozzáférhető részekbe is bejut az ózon.
A gépjárművek, mobilházak, lakókocsik klímaberendezése optimális körülményeket teremt a mikroorganizmusok elszaporodásához. A baktériumok és gombák mellett a különböző vírusok is kedvelik a klímarendszer és belső sarkok nedves, sötét és nehezen hozzáférhető részeit. A gépjármű és egyéb szellőző ventilátorok a betegséget okozó anyagokat a belső térbe juttatják. Ezek a részecskék belélegezve nyálkahártya irritációt, megfázásszerű tüneteket, fáradékonyságot, fejfájást, de akár allergiát vagy más légúti megbetegedéseket is előidézhetnek.
Az autó higiéniai tisztítását évente kétszer ajánlott elvégezni. A lakókocsi, hajó fertőtlenítését minden hosszabb nyaralás megkezdése előtt érdemes, de évente minimum kétszer. Mobilház tisztítását igény szerint, de évente minimum három alkalommal javasolt.