Barion Pixel
Close
Hívjon minket: +36 70 363 18 15

Kiképzés

Minden fajtájú és méretű kutya kiképzését vállaljuk. A kutyák a legalapvetőbb vezényszavakat sajátítják el, ülni, feküdni, vezényszóra bejönni a gazdihoz, láb mellet menetelni és idegen környezetben végrehajtani ezeket a feladatokat. A gazdi kérésére egyéb vezényszavak és trükkök is megtaníthatóak. A képzési módszerek és foglalkozások a kutya adottságaihoz mérten választjuk ki. Továbbá aki szeretne a kutyasportokban illetve egyéb kutyás területbe becsatlakozni, azoknak is tudunk egyedi képzési módszerekkel segíteni. Nyomkövetés, Engedelmes, Őrző-Védő, Szolgálati kutya, Mentőkutya feladatok tanulására is van lehetőség. IPO (IGP) sportokban többszörös magyar bajnokok vagyunk. Lehetőségünk volt Világversenyen képviselni az országunkat az általunk képzett saját kutyánkkal. Tanítványaink is magas szinten helytálltak több típusú munkakutya vizsgákon és versenyeken. Érdekesség képen nyulunk és lovunk képzését is megtekinthetik az állataink menü alatt a saját oldalukon.

Kiképzési szintek:

  • Kölyökkori előképzés (engedelmes, őrző-védő, keresés)
  • BH engedelmes vizsga
  • IPO I,II,III munkavizsgák (IGP)
  • FH1, FH2, IPO-FH nyomkövető vizsgák
  • Szolgálati célokra egyedi igények szerint (személyvédő, kereső, elfogó, területőrző)
  • Mentőkutya vizsgák

Képzési rendszerünk három fázisból áll: 1.Tanítási, 2.Ellenőrzési, 3.Követelési. Ennek leghatásosabb módja a gazdával való egyéni képzés, így lehetőség van a kutya-gazdi közötti harmonikus kapcsolatra és problémák megoldására is. Mindezek tanulását saját kiképző pályánkon, otthonában és egyéb szocializációs helyeken kérheti. Továbbá vállalunk bentlakásos képzést is minden képzési szinten. Tanítványaink ingyenes életmód tanácsokat is kapnak a kiképzések ideje alatt. Sürgős esetben 0-24 órában elérhetőek vagyunk.

Érvényes veszettség és kombinált oltással, külső- belső élősködő elleni védelemmel rendelkező kutyusokat tudunk csak fogadni. Kennel köhögés elleni vakcinát ajánljuk.

Amennyiben bármilyen kérdése van hívjon bátran, szívesen segítünk.

Tanítványaink és saját kutyáink képzését bemutató képek és videók:

Youtube csatorna: Canis Grex

Engedelmes

Őrző-Védő

Nyomkövetés

Keresés

Szolgálati kutya Őrző-Védő