Barion Pixel
Close
Hívjon minket: +36 70 363 18 15

Kozmetika

Kesikné Kertész Anita vagyok, állatok iránti szeretetem gyermekkorom óta töretlen a mai napig. Mikor keverék szukámat a menhelyről megmentettem, majd kiképeztem ekkor érzékeltem mennyire fontos a kutya és cica bundájának a szakszerű gondozása. Ezért döntöttem a kutyakozmetikus foglalkozás mellett. Elvégeztem az OKJ-s kutyakozmetikai tanfolyamot, ahol nemzetközileg elismert bizonyítványt szereztem. Azóta sok kis kedvenc és gazdája lelte örömét a szakszerű gondozásomban.

A kutyusok és cicusok lelki állapotát mindig figyelemmel kísérem a kozmetikázás alatt, hogy a legjobban érezzék magukat a szépülés közben. Mesterkiképzőként a harapós és viselkedés problémás kutyák sem okoznak gondot. Vendégeimnek ingyenes tanácsadást biztosítok telefonon és személyesen a szőrzet további ápolásról. Webáruházunkban megvásárolhatóak a szükséges eszközök, mellyel a mindennapos ápolások örömmé válnak kutya és gazda részére.

Érvényes veszettség és kombinált oltással, külső- belső élősködő elleni védelemmel rendelkező kutyusokat tudunk csak fogadni. Kennel köhögés elleni vakcinát ajánljuk.

Hívjon ha bármilyen kérdése van kis kedvencével kapcsolatban.

Fürdés közben

Előtte – Utána

Várakozás a gazdira